Gaby komt uit Roemenië en woont al een aantal jaar in Nederland. Ze heeft hier marketing gestudeerd, een opleiding tot ademcoach gevolgd en begint nu voor haarzelf. Ze geeft om de woensdag in Studio Skier ademwerk-cirkels, samen met ademwerkers Henk en Solve. Het kost 30 euro. Voor data en aanmelden, kun je contact opnemen met Gaby:
gabriela.ducu@gmail.com / +31642127370

Wat is ademwerk?

Gaby legt uit: “Een reis naar het onderbewuste zou ik zeggen! De adem bevat de wijsheid van onze binnenwereld en levensenergie. Bewuste ademhaling oefenen is een directe toegangspoort tot de aspecten die het lichaam kent, maar de geest vergat.”

“Stel je voor dat je tranen toestaat die nog niet naar buiten durven komen. Ontmoeting met een gevoel dat vroeger niet welkom was. Zachtheid en zelfliefde oefenen. Of misschien wel ruimte maken door een wilde brul die al een tijdje naar buiten wil komen! Je kunt de sessies ervaren op fysiek, emotioneel of spiritueel niveau. Wij bieden ondersteuning door middel van aanraking, lichaamswerk en drukpunten, afgestemd en in overeenstemming. Ademwerk staat erom bekend dat je je ruim, ontspannen en verbonden met jezelf voelt.”

Ze geeft de cirkels samen met Henk en Solve. “Henk had een eigen praktijk, waar hij werkte met fysiotherapie, ademwerk, accupunctuur en de Chinese geneeskunde. Solve is een ervaren Breathworker en beheerst de kunst van de klankschalen. Ik ben een jonge beoefenaar van ademwerk, en de twee mensen die ik zojuist heb voorgesteld, zijn een inspiratie voor mij geweest. Solve begeleidde mij lange tijd in 1 op 1 sessies, voordat ik zelf adem ging studeren. Ik ontmoette Henk in een ceremoniële setting en sindsdien is hij een grote inspiratie, steun en vriend op mijn pad geweest.”