Lente! Alles bloeit, groeit en zoekt een weg, uit de drassige aarde naar boven. Zo kan dat soms ook voelen bij jezelf. Je wil van alles, maar je zoekt nog naar een weg om dat tot uiting te brengen. Wat voel je, wat wil je nou eigenlijk, hoe zie je dat voor je? Tijdens deze dag voel je wat je hart wil, en hoe je daar wil komen.

Op maandag 29 mei geven Carlijn en Charelle je in een paar uurtjes handvatten om bij je gevoel te komen. Tijdens deze fijne ochtend neem je de ruimte voor jezelf en je gevoel, met yinyoga, meditatie, een oefening en een vurige vinyasa flow.

Over
Carlijn en Charelle hebben elkaar jaren geleden goed leren kennen in een tentje op een berg in Griekenland. “Ver weg van de bewoonde wereld zaten we een week bij een ecologische community, midden in de natuur. Hier hebben we allebei de eerste stappen gezet in zelfontwikkeling en het ontdekken wat we belangrijk vonden in het leven”, vertelt Charelle. “En met de kracht van visualisatie, en leren kennen en volgen van ons gevoel, hebben we allebei ons eigen pad gevolgd in de yogawereld.” Nu brengen we dat samen bij Studio Skier

Wat kun je verwachten?
Op Tweede Pinksterdag, maandag 29 mei, organiseren we samen de eerste retraitedag bij Studio Skier in Utrecht Zuilen. De definitie van een retraite is ‘jezelf tijdelijk terugtrekken uit het dagelijks leven met als doel geestelijke verdieping’. En dat gaan we doen tijdens deze fijne ochtend. 

We nemen je mee in een reis vol hartopeners en aardende, vurige asana’s (yoga-houdingen). Een dag voor jezelf, vol met verbindende en reflecterende momenten. Hier en daar een spiritueel tintje, maar ook een nuchtere kijk en een hoop lol.

Een lekkere lunch, koffie/thee en muntwater is inbegrepen bij deze dag. Klik hier om je aan te melden. 
Er zijn al wat plekken gereserveerd, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Programma – maandag 29 mei (tweede pinksterdag)

  • 09.30 inloop
  • 10.00 – 11.00 – Yin yoga – hartopeners
  • 11.00-12.00 pauze en oefening
  • 12.-13.00 Vinyasa yoga – inner vuur
  • 13 – 13.30 lunch
  • 13.30 – 14.00 Open kring en eind-meditatie. 

Waar: Studio Skier, Spoordijk 17, Utrecht Zuilen.
Kosten: €30,00 incl. lunch, koffie, thee en snacks
(indien je een kleine beurs hebt, stuur dan even een berichtje!)

Tot maandag de 29ste bij Studio Skier!