Hi. Ik ben Carlijn, freelance journalist, redacteur,  verhalenmaker, yogadocent, communicatiemanager én, niet onbelangrijk, Tukker in Utrecht. Een hele lijst. Ik vind het dan ook altijd lastig om me voor te stellen.

Ik haal graag bijzondere verhalen uit de, op het oog, normale mens. Portretten in beeld en verhaal over liefde, ziekte, een ontmoeting, talent of beroep. Maar ik zet ook graag mijn beste, idealistische beentje voor. Ik schrijf/film/fotografeer verhalen over duurzame initiatieven voor Het Kan Wel, ik vul een rubriek in magazine Genoeg over andere manieren van wonen en ik werk als communicatiemanager voor de duurzame energiecoöperatie BENG! in De Bilt.

Ook heb ik in 2021 mijn licentie gehaald om yogales te geven. Ik geef Yin en Hatha yoga, voornamelijk in De Bilt, maar ook soms on the go in mijn campertje.

Ik hou ervan om nieuwe ideeën te bedenken en het liefste voer ik die onmiddellijk uit. Zo kun je mooie, tweedehands items bij mij kopen via het instagramaccount @dekringloopbus en een weekend overnachten in mijn boshutje Annie op de Veluwe.

Thuis, dat kan in Twente of omgeving Utrecht zijn, lees ik graag, pieker ik over mijn plek in de wereld, probeer ik hier en daar wat orde op zaken te krijgen en plan ik mijn volgende reis.

Contact? Mail me op Carlijn.assink @ gmail.com!