Hi. Ik ben Carlijn, freelance journalist, redacteur,  verhalenmaker en Tukker in Utrecht.

Ik haal graag bijzondere verhalen uit de, op het oog, normale mens. Portretten in beeld en verhaal over liefde, ziekte, een ontmoeting, talent of beroep. Ik werk dan ook als redacteur voor verschillende programma’s, omroepen en (nieuws)redacties.

Daarnaast schrijf/film/fotografeer ik verhalen over duurzame initiatieven, industrieel erfgoed, muziek, reizen, kunst en cultuur. Ook heb ik in 2021 mijn licentie gehaald om yogales te geven. Dat doe ik voornamelijk in Utrecht, maar ook soms on the go.

Ik hou ervan om veel nieuwe ideeën te bedenken en het liefste voer ik die onmiddellijk uit. Je kunt mooie, tweedehands items bij mij kopen via het instagramaccount @dekringloopbus en een weekend overnachten in mijn boshutje Annie op de Veluwe. Vanaf november kun je een yogales bij me boeken. Ook ga ik hier binnenkort posters en kalenders aanbieden, komt er een youtube serie en meer. Momenteel is mijn werkplek aan de Spoordijk in Utrecht.

Thuis, dat kan in Twente, Putten of Utrecht zijn, lees ik graag, pieker ik over mijn plek in de wereld, probeer ik hier en daar wat orde op zaken te krijgen en plan ik mijn volgende reis.

Contact? Mail me op Carlijn.assink@gmail.com!