Yoga

Ik geef yogalessen in Utrecht, voornamelijk Yin Yoga, Hatha yoga en Hatha Flow. Benieuwd wat dit voor soorten yoga zijn? Ik heb ze hier kort uitgelegd. Hou deze pagina in de gaten om te zien wanneer de lessen zijn. Vanaf december geef ik 1 á 2 keer in de week les op de Spoordijk 17 in Utrecht. Soms plan ik spontaan extra les in! Blijf dus in de buurt. De lessen zijn voor iedereen en worden in groepen van maximaal 8 mensen gegeven.

Heb je zin om een les bij me te volgen? Meld je dan aan voor een proefles door te mailen naar Carlijn.assink@gmail.com.
In het reserveringssysteem waar je kan zien waar en wanneer de lessen zijn. Schrijf je onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe yogalessen, events en tips!


Vintage

Ik verkoop voor de lol wat vintage items die ik op mijn reizen met mijn oude Volkswagenbus opduikel. Vandaar @dekringloopbus! De meeste items staan ook aan de Spoordijk 17, dus je kan gerust even langskomen om te snuffelen.


Fratsen

Er komen in het komende jaar nog een hele hoop fratsen aan, waaronder een boekje, fotoposters en een kalender!
Oh, en ik verhuur ook een chaletje op de Veluwe. Kom je logeren in Boshutje Annie?


Verhuizing

Vanaf 1 augustus zit Studio Skier niet meer aan de Spoordijk 17. De sloophamer komt steeds dichterbij, vandaar dat ik vanaf dan online en pop-up lessen geef! Hou de website en @studioskier op instagram in de gaten voor updates.