Yoga

Ik geef yogalessen in Utrecht, voornamelijk Yin Yoga, Hatha yoga en Hatha Flow. Benieuwd wat dit voor soorten yoga zijn? Ik heb ze hier kort uitgelegd. Hou deze pagina in de gaten om te zien wanneer de lessen zijn. Vanaf december geef ik 1 á 2 keer in de week les op de Spoordijk 17 in Utrecht. Soms plan ik spontaan extra les in! Blijf dus in de buurt. De lessen zijn voor iedereen en worden in groepen van maximaal 8 mensen gegeven.

Heb je zin om een les bij me te volgen? Meld je dan aan voor een proefles door te mailen naar Carlijn.assink@gmail.com.
In het reserveringssysteem waar je kan zien waar en wanneer de lessen zijn. Schrijf je onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe yogalessen, events en tips!


Vintage

Ik verkoop voor de lol wat vintage items die ik op mijn reizen met mijn oude Volkswagenbus opduikel. Vandaar @dekringloopbus! De meeste items staan ook aan de Spoordijk 17, dus je kan gerust even langskomen om te snuffelen.


Fratsen

Er komen in het komende jaar nog een hele hoop fratsen aan, waaronder een boekje, fotoposters en een kalender!
Oh, en ik verhuur ook een chaletje op de Veluwe. Kom je logeren in Boshutje Annie?


Te Huur

Je kan mijn ruimte in Utrecht Zuilen ook huren. Er staat een bureau en koffiezetapparaat, waar je natuurlijk gebruik van kan maken. De ruimte is verder vrij in te vullen.
Een dagdeel kost 15 euro en een hele dag (tot 18.00uur) kost 27,50 euro.
Stuur me een mailtje voor meer info! Carlijn.assink@gmail.com.