Reizen en werken: Camper-inspiratiegids

Momenteel ben ik twee maanden onderweg (april en mei) in Nederland, België en Luxemburg, om meer dan 75 camperplaatsen te bezoeken. Ik schrijf voor NKC, de Nederlandse Kampeerauto Club, een inspiratiegids over camperplaatsen. Over elke plaats schrijf ik een stukje over de camperplaats zelf en wat tips over de omgeving.

Daarnaast maak ik voor hun online media foto’s, video, vlogs en blogs om alle leden van de NKC op de hoogte te houden.

Dit is een ontzettend leuke opdracht waarbij ik op plaatsen kom waar ik nog nooit ben geweest. Wat is de Benelux toch eigenlijk prachtig! Van natuurschoon in de Ardennen tot watersport in Friesland, alles komt voorbij. En mijn trouwe Harrie brengt me overal, wat wil je nog meer?

Aanbevolen artikelen

5 reacties

 1. De inspiratiegids De leukste camperplaatsen is een heel leuk boekje geworden en ga er veel gebruik ván maken.

  1. Carlijn.assink@gmail.com

   Bedankt voor het compliment, Fred!

 2. Hoi Carlijn, mooi boekje geworden de camper-inspiratiegids! Heb naar aanleiding van het stukje dat er over onze CP instaat een vraag aan je.
  Zou jij ons de foto die je van de Camperplaats gemaakt hebt kunnen/willen toesturen? Wij vinden het n.l. een erg mooie foto.
  in afwachting van je reactie.
  Mvg, Erwin en Ans Wesselink, Camperplaats Landlust, Steenderen

  1. Carlijn.assink@gmail.com

   Bedankt voor het compliment! Ik ga jullie mailen.

 3. Beste Carlijn,

  Mijn schoonvader is lid van NKC en heeft helaas de NKC inspiratiegids Benelux nooit ontvangen. NKC heeft ze ook niet meer op voorraad. Kan ik wellicht via jou aan een exemplaar komen?

  Grt Marjolijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *