Een kringloopje nemen

Een online instawinkel. Een beetje in een opwelling heb ik deze week een instagram aangemaakt voor kringloopvondsten. Nu ik weer veel onderweg ben met Harrie, kom ik de mooiste dingen tegen in kringloopwinkels, vintage zaakjes en tweedehands boetiekjes.

Nou ben ik de laatste die je spullen wil aansmeren die je niet nodig hebt, maar als mensen wat nodig hebben grijpen ze zo vaak de portemonnee om online nieuwe spullen te bestellen. Aliexpress my ass, er zijn veel mooiere en vaak kwalitatief betere spullen te vinden in tweedehands zaken!

Graag laat ik je zien wat er allemaal voor moois te verkrijgen is, van meubels, tot tassen, tot interieur-items. Natuurlijk geniet ik zelf van het zoeken, dus ik ben niet helemaal onschuldig. Hopelijk kan ik jou er blij mee maken! Ik neem de spulletjes mee in de bus. Ik kan het voor je verzenden of je kan het ophalen in Utrecht of Twente. Of misschien rij ik wel bij je langs!

Volg me op @dekringloopbus 

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. Hallo Carlijn, na het overlijden van mijn moeder, zijn er veel spullen tevoorschijn gekomen uit de jaren 60/70. Heb jij interesse?
    Groetjes Mariska van Wijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *